Media Journal vedecký magazín o médiách a spoločnosti
Svojbytné samostatné médium reprezentujúce myslenie o médiách a spoločnosti na Slovensku. Svet komunikácie a úloha médií v demokratickej spoločnosti, najnovšie trendy v oblasti žurnalistiky, komercionalizácie a regulácie médií.