Rozdať milión kartičiek nestačí ľudia ich musia využívať
Pečiatky, nálepky, body, percentá z nákupu.... to je len pár možností, ktoré ponúkajú obchodníci v rámci vernostných služieb. Populárne budú mobilné peňaženky, predplatné karty, či iné flexibilnejšie technológie, ktoré budú môcť klienti personalizovane využívať. Tipy na úspešné vernostné projekty v praxi.