Analysis of Key Success Factors of Companies With Foreign Capital in Selected Markets - Puchalska, Katarzyna
Kľúčové faktory úspechu v odvetviach priemyselného spracovania, obchodu a služieb. Problémy v danom odvetví si vyžadovali vymedzenie individuálnych konceptov týkajúcich sa zahraničného kapitálu a systematizáciu kritérií zahraničných investorov pri výbere miesta investície.