Investice v transmisním mechanismu cílování inflace – verifikace zdrojů variability investic v České republice - Kučera, Lukáš
Postavenie investícií v transmisnom mechanizme cieľovanie inflácie. Zdroje variability investícií. Korelačná analýza.