Vzdelávanie ako súčasť riadenia ľudských zdrojov - Janková, Nikoleta
Podľa skúseností z krajín s fungujúcim duálnym vzdelávaním by mohla na stredných školách, prepojených s reálnou praxou vo firmách študovať až tretina mladých ľudí. SR v tomto systéme zatiaľ výrazne zaostáva. Dôvody tohto zaostávania, príčiny zlyhávania niektorých aspektov systému. Návrhy na zlepšenie funkčnosti celého systému.