Podnikateľské vzťahy obchodných spoločností – ekonomicko-právna analýza - Knapková, Miroslava
Neexistujúca legálna definícia podnikateľských vzťahov na Slovensku spôsobuje, že aj ekonómovia vymedzujú podnikateľské vzťahy rôznym spôsobom. Príspevok prináša vymedzenie podnikateľských vzťahov obchodných spoločností z ekonomického aj právneho uhla pohľadu, spracované na základe analýzy slovenských právnych predpisov a teoretických ekonomických štúdií.