Supranacionálne inštitucionálne rozhodovanie o regulácii roamingu v Európskej únii a jeho dôsledky - Šuplata, Marian
Regulácia roamingu ako súčasť politík Európskej komisie. Štyri návrhy regulácií v rozmedzí rokov 2007-2017. Úloha európskych inštitúcii v rozhodovaní o regulácii roamingu. Bezprostredné dôsledky regulácie roamingu. Povedomie občanov o zrušení roamingových poplatkov.