Koherencia environmentálnych daní a energetiky - Vavrová, Katarína, 1960-
Environmentálne dane ako jeden z najefektívnejších cieľov environmentálnej politiky. Ekonomické nástroje v súvislosti s environmentálnymi daňami. Meranie vplyvu odvetví hospodárskej činnosti, najmä energetiky, na životné prostredie prostredníctvom indikátorov. Environmentálne dane z elektriny. Súčasti priemerných cien elektrickej energie pre domácnosti v EÚ. Medzinárodné porovnanie energetických nákladov a výsledkov v danom odvetví.