<The> Role of the Collaborative Integrated Model (MDSIC) in Agile Software Development - Case Study and Practical Advice - Cendejas Valdéz, José Luis
Dôležitosť tvorby a aplikácie modelov v oblasti vývoja softvéru. Porovnanie existujúcich modelov a ich použiteľnosti. Jedným z nich je model integrovaného softvérového vývoja (MDSIC - collaborative integrated software development model).