Novela Zákonníka práce v nadväznosti na zákon o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme - Dianová, Zuzana
Od 1.5. 2018 nadobudol účinnosť zákon č. 63/2018, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 311/2001 Z.z. Zákonník práce v z. n. p. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme, a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony.