Zadržiavanie vody v mestách - teória a praktické riešenia - Jurík, Ľuboš
Teoretické aspekty hospodárenia s vodou v mestách. Integrovaný manažment vody v mestách. Zelená infraštruktúra a jej definícia. Využitie zrážkových vôd v mestách. Zadržiavanie vody v mestách. Zelené a modré strechy. Zeleň na stenách budov. Zadržiavanie vody na povrchu územia. Priepustné povrchy územia. Komplexné riešenia zadržiavania a hospodárenia s vodou.