Osobitné ustanovenia pre tabakovú surovinu podľa zákona o spotrebnej dani z tabakových výrobkov - Válek, Juraj, 1981-
Od 1. apríla 2018 bol novelizovaný zákon o spotrebnej dani z tabakových výrobkov č. 106/2004 Z.z. a to konkrétne ustanovenie týkajúce sa osobitného ustanovenia pre tabakovú surovinu.