Spoločenstvo vlastníkov bytov a nebytových priestorov – daňová a účtovná problematika - Petrovická, Iveta
Právna úprava spoločenstva podľa zákona č. 182/1993 Z. z. o vlastníctve bytov a nebytových priestorov v znení neskorších predpisov. Majetok spoločenstva a plnenia. Fond prevádzky, údržby a opráv. Zodpovednosť a orgány spoločenstva. Vedenie účtovníctva a daň z príjmov.