Príjmy zdaňované daňou vyberanou zrážkou - Vanková, Lucia
Ustanovenie § 43 ods. 3 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. vymedzuje príjmy plynúce zo zdrojov na území Slovenskej republiky, z ktorých sa daň vyberá zrážkou bez ohľadu na to, či plynú daňovníkom s obmedzenou daňovou povinnosťou (nerezidentom) alebo daňovníkom s neobmedzenou daňovou povinnosťou (rezidentom). Ilustračné príklady.