Trestnoprávny kontext vymáhania pohľadávok - Čurila, Dušan
Termín pohľadávka patrí v rámci podnikania medzi dôležité pojmy s významným presahom do oblasti práva, ekonómie alebo účtovníctva. Trestnoprávne súvislosti tohto pojmu, a trestnoprávny kontext vymáhania pohľadávok.