Nedostatkový tovar? Zamestnanci - Kapitánová, Tatiana
Nedostatok kvalitných zamestnancov v obchode. Príčiny a následky takéhoto stavu na pracovisku. Snaha zamestnávateľov o získavanie zamestnancov prostredníctvom zvyšovania platov, benefitov a duálneho vzdelávania. Zamestnávanie cudzincov ako riešenie problému nedostatku zamestnancov.