Technological Innovations Development Impact to the Labour Market: Structural Unemployment Case - Srovnalíková, Paulína
V súčasnosti zažívajú niektoré krajinu vysokú mieru nezamestnanosti, ktorá pozostáva najmä zo štrukturálnej nezamestnanosti. Analýza vývoja inovácií, ich dopad na trh práce a identifikácia poznatkov, ktoré by pomohli rozvíjať udržateľné stratégie. Identifikácia termínu "zotrvačnosť trhu práce", t.j. oneskorenie medzi časom rekvalifikácie pracovnej sily a novým požiadavkami na pracovné pozície.