<An> Econometric Model of Real Estate Prices in Slovakia - Dluhoš, Martin, 1991-
Na základe databázy 959 pozemkov na stavebné účely na Slovensku s využitím ekonometrického modelu založeného na OLS, kvantifikácia vzťahu medzi vybranými charakteristikami a priemernými cenami nehnuteľností v obciach a v Bratislave.