Risk Management of German Fruit Producers - Porsch, Annkatrin
Zlepšenie hodnotenia rizík zo strany poľnohospodárov a výber vhodných nástrojov rizikového manažmentu. Preto bol vyvinutý proces riadenia rizík založený na subjektívnych pravdepodobnostiach a vhodný pre malé a stredné farmy vzhľadom na špecifické potreby rodinných podnikov.