Micro Regions as Product of Intermunicipal Cooperation in Czech Republic and Slovakia - Vámošová, Monika, 1992-
Mikro-regionálne mestské združenia na Slovensku a dobrovoľná mestské združenie v Českej republike, obidve s multi-tematickým obsahom aktivít, situované na česko-slovenskom pohraničí. Zisťovanie rozdielov vo fungovaní českých a slovenských mikro-regiónov, predovšetkým v legislatíve a systéme financovania.