Survey of Volatility and Spillovers on Financial Markets - Kočenda, Evžen
Prezentácia bohatého rozsahu literatúry o nestálosti a jej šírení finančných trhov prostredníctvom „spillovers“ - rozšírenia. Nové prístupy, alebo existujúce zlepšenia metodiky vedú k výsledkom, ktoré ponúkajú bohatšie poznatky ako tie, ktoré sú odvodené zo štandardov ekonometrických techník. Okrem toho výsledky môžu súvisieť so širokým súborom trhov, keďže skúmané články pokrývajú rozvíjajúce sa a rozvinuté európske trhy, ako aj Spojené štáty.