Tendencie vývoja výdavkov na kultúru vo verejnej správe - Džuňová, Jana
Postavenie kultúry a kultúrnej politiky. Kultúrna politika v miestnom kontexte. Finančné prostriedky vynaložené na oblasť kultúry.