Lokality environmentálnych záťaží východného Slovenska ako limitujúce faktory regionálneho rozvoja - Boltižar, Martin
Environmentálne záťaže krajiny a ich vplyv na regionálny rozvoj. Register environmentálnych záťaží v Slovenskej republike. Identifikovaných 878 pravdepodobných environmentálnych záťaží. Charakteristika vybraných lokalít environmentálnych záťaží východného Slovenska. Košicko-prešovská zaťažená oblasť, zemplínska zaťažená oblasť: Chemko, a.s. Strážske. Skládka Hôrky – Pláne. Riešenie problematiky environmentálnych záťaží na Slovensku brzdí absencia zákona.