Innovations and New Product Development: Evidence from Enterprises Active in Slovak Republic - Gorlevskaya, Liudmila
Pohľad na inovácie a proces vývoja nových produktov v Slovenskej republike - výsledky dotazníkového prieskumu z roku 2017.