Decision-Making Satisfaction and Behaviour of Bank Customers: Survey Results Analysis - Korauš, Antonín
Spokojnosť zákazníkov, rozhodovanie a správanie klientov bánk v kontexte súčasných trendov a vyhliadok segmentu platobných kariet v Slovenskej republike. Analýza podľa pohlavia, veku a úrovne vzdelania. Výrazné rozdiely medzi názormi, rozhodovacími procesmi a faktormi spokojnosti a nespokojnosti klientov bánk na Slovensku.