Importance of the Use of the Internet of Things and its Implications in the Manufacturing Industry - Contreras, Laura
Výskum zameraný na zlepšenie produktivity v podnikaní prostredníctvom internetu vecí (IO). Literárna analýza 91 dokumentov z 31 rôznych časopisov svetového uznania (Anglicko, Poľsko, Španielsko, Čína, Švajčiarsko, Holandsko).