Spotrebitelia ako súčasť inovačného procesu v uzavretej ekonomike - Rybanský, Rudolf
Inovácie ako prostriedok zvládnutia neustálych zmien. Dôležitá otázka ochrany životného prostredia. Tradičná ekonomika a kruhová ekonomika. Priority kruhovej ekonomiky. Inovačné procesy v podniku a konkurencieschopnosť podniku. Výsledky prieskumu v oblasti sledovania ekologického správania sa spotrebiteľov. Všobecné závery.