Business Environment Quality Index in the Sme Segment - Čepel, Martin
Definícia a kvantifikácia významných faktorov, ktoré ovplyvňujú kvalitu podnikateľského prostredia v segmente malých a stredných podnikov a na vytvorenie indexu kvality podnikateľského prostredia. Porovnanie definovaných faktorov v Českej republike a Slovenskej republike.