Operational Risk in Both Conventional and Islamic Banking Perceptions: Differences and Similarities - Rhanoui, Salma
Vnímanie operačného rizika v konvenčných aj islamských bankách s cieľom stanoviť základné podobnosti a rozdiely v tomto riziku v rámci každého systému. Správna taktiku riadenia rizík.