Ochrana osobných údajov - Pivarníková, Oľga
Oboznámenie širokej pedagogickej verejnosti s aktuálnym právnym rámcom ochrany osobných údajov (GDPR) v podmienkach SR s poukázaním na odporúčania ministerstva školstva pri vykonaní opatrení pre zabezpečenie funkčného informačného systému v podmienkach škôl a školských zariadení v systéme regionálneho školstva.