Štvorčeky sú späť
S prudkým rozšírením smartfónov, rastie popularita služieb mobilného bankovníctva a s nimi aj platenie prostredníctvom QR kódov. Rastu záujmu o QR platby okrem ich rýchlosti a jednoduchosti pomáha aj fakt, že čoraz viac firiem na faktúrach klientov uvádza aj vygenerovaný QR kód na platbu.