Čapujú lepší svet
Ochrana životného prostredia môže ísť ruka v ruke s biznisom. Dokazuje to spoločnosť Heineken so stratégiou Načapujme si lepší svet. Táto spoločnosť si stanovila šesť kľúčových oblastí v ochrane životného prostredia: ochrana zdrojov vody a znižovanie celkovej spotreby, znižovanie emisií CO2 vo výrobe a distribúcií, využívanie surovín z trvalo udržateľných zdrojov, podpora zodpovednej konzumácie alkoholu, ochrana zdravia a bezpečnosti a rozvoj komunít.