Electromobility and Its Perspective - Rehák, Róbert, 1984-
Súčasné výzvy a perspektívy vývoja elektromobilu globálne a v EÚ. Súčasná situácia elektromobilu, typy elektromobilov. Infraštruktúra nabíjania a elektromobilita v EÚ. Očakávané vývojové scenáre, SWOT analýza elektromobility v EÚ, odporúčania pre jej priaznivý vývoj.