Management Systems as the Melioration Organization Performance Instrument - Karkalíková, Marta
Systémy riadenia ako nástroj na zlepšovanie výkonnosti a ziskovosti podniku. Prehľad systémov riadenia. Systém riadenia kvality, normy ISO 9001:2008, 9001:2015. Environmentálny manažment, norma ISO 14001:2015. Integrovaný systém riadenia.