Export Diversification and Income Nexus: The Case of China - Bronček, Juraj
V 21. storočí sa čínsky obchod s tovarmi rýchlo rozvíjal a má niekoľko pozoruhodných úspechov. V štruktúre vývozu sa po stabilnom raste primárnych výrobkov dostali čínske kapitálovo náročné a technologicky náročné výrobky. Pohľad na pozíciu čínskeho vývozu strojov a elektronických zariadení od roku 2001.