Wir vs. sie. Sprachgebrauch der slowakischen Rechtsextremisten - Štefančík, Radoslav, 1976-
Spôsob politickej komunikácie, používanie jazykových prostriedkov na vyjadrenie svojich priorít slovenskými extrémistickými politických stranami. Východiskom je hypotéza, že jazykové využitie slovenských pravicových extrémistov je veľmi dominantné, najmä na lexikálnej úrovni. Spoločným rysom zoskupení v tomto spektre je nepriateľstvo voči inému spôsobu zmýšľania.