Nástup industry 4.0 - Záležáková, Eliška
Podstata Industry 4.0. Analýza veľkých dát (Big Data). Autonómne roboty. Dátové úložiská a cloudové systémy. Systémová integrácia. Aditívna výroba (3D tlač). Rozšírená realita (AR - Augmented Reality). Senzory a súvisiace technológie. Internet vecí- (IoT). Kybernetika a umelá inteligencia. Prínosy a riziká Industry 4.0. Vplyv Industry 4.0 na ľudské zdroje. Iniciatívy podporujúce Industry 4.0.