Taxes License and its Influence on Business Environment in Slovakia - Teplická, Katarína
Daňová licencia je nástrojom daňovej politiky štátu a preventívnym prostriedkom daňových únikov. Vplyv daňovej licencie na podnikanie a na rast a rozvoj podnikov. Analýza dopadov zavedenia povinnosti platenia daňovej licencie pre právnické osoby a priblíženie súčasných postojov právnických osôb na zavedenie daňovej licencie.