Zvýšenie súm stravného pri tuzemskej pracovnej ceste a jeho dosah v praxi - Minková, Ľuboslava
Opatrenie Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR č. 148/2018 Z. z. o sumách stravného. Zvýšenie súm stravného a dosah na pracovné cesty. Zvýšenie sumy stravného v časovom pásme 5 až 12 hodín a vplyv na paragraf 152 Zákonníka práce. Zvýšenie sumy stravného a jeho vplyv na zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Príklady z praxe.