Využitie Morseho modelu dynamického stanovenia hodnoty ľudského kapitálu v znaleckej činnosti - Kintler, Jakub, 1979-
Stanovenie hodnoty ľudského kapitálu ako významný krok pre podnik v rozpoznaní dôležitosti a významnosti personálnych zdrojov pre realizáciu formulovaných cieľov. Charakteristika ľudského kapitálu podniku. Modely stanovenia hodnoty ľudského kapitálu podniku. Využiteľnosť Morseho modelu v znaleckej činnosti.