Jaké peníze přináší vítr? Ekonomický přínos větrné energie pro místní rozvoj v České Republice - Frantál, Bohumil
Teoretické východsiká skúmanej problematiky. Rozvoj veternej energie v ČR. Vývoj inštalovaného výkonu veterných elektrární, zamestnanosti a ročného obratu vo veternej energetike (2008-2015). Obecné príjmy z projektov veterných elektrární a príklady rozvojových investícií.