Effects of Macroeconomic Indicators on the Financial Markets Interrelations - Czapkiewicz, Anna
Hľadanie úlohy makroekonomických ukazovateľov v dynamike vzájomných vzťahov medzi vybranými dvojicami akciových trhov v štátoch skupiny G6 (Nemecko, Veľká Británia, Francúzsko, Taliansko, Španielsko, Poľsko) pomocou kopulového modelu s Markovovým prepínacím mechanizmom režimov (Markov-switching copula model with time-varying matrix transition probability (TVPMS)) na dátach z obdobia 2006-2017.