Framing and Bias: A Literature Review of Recent Findings - Beratšová, Adriana
Prehľad 21 empirických štúdií z obdobia 2006-2016 o rámcovaní (framing) a rámcovacom skreslení či odchýlke (framing bias). Faktory, ktoré ovplyvňujú rámcovanie.