The "Fall Wage Round": Collective Bargaining as Temporary Organization - Lehner, Johannes M.
Prečo vyjednávať kolektívne. Štruktúra procesu kolektívneho vyjednávania. Analýza kolektívneho vyjednávania v Rakúsku - sociálne partnerstvo (Sozialpartnerschaft) ako základ každoročného jesenného mzdového kola. Analýza hierarchie, štruktúry, členstva, spoločného cieľa a spoločnej identity vyjednávacej organizácie, ako aj jej temporálnej a rytmickej povahy. Identita verzus imidž organizácie - mediálne pokrytie.