Cohesion of RBV and Industry View for Competitive Positioning - Gellweiler, Christof
Dopĺňanie sa hlavných endogénnych a exogénnych teórií o konkurencieschopnosti (Edith Penrose, Michael Porter). Spájanie najvplyvnejších konceptov o firemných zdrojoch a priemyselných silách s doplnkovým obrazom pre strategické umiestňovanie. Koncepčné diskusie o zdrojoch, možnostiach a prostriedkoch.