Electronic Human Resource Management (e-HRM): А New Concept for Digital Age - Berber, Nemanja
Elektronické riadenie ľudských zdrojov (e-HRM) je koncept, ktorý zahŕňa využívanie webových technológií na poskytovanie služieb týkajúcich sa riadenia ľudských zdrojov v organizácii a ku ktorému má prístup oddelenie riadenia ľudských zdrojov, manažéri i zamestnanci. Dôležitosť konceptu e-HRM, jeho najdôležitejšie vlastnosti, výhody a potenciálne nedostatky. Úroveň využívania e-HRM v Srbsku na základe údajov z databázy Cranet v období 2015-2016.