Poskytovanie benefitov - vzdelávanie a doškoľovanie zamestnancov - Boráková, Marta
Poskytovanie benefitov zamestnancom v súvislosti s ich vzdelávaním. Zvýšenie kvalifikácie v súlade s potrebou zamestnávateľa. Uzatvorenie dohody so zamestnancom. Plnenia na vzdelávanie a rekvalifikáciu u zamestnanca - zdaniteľný príjem alebo príjem oslobodený od dane. Výdavky vynaložené zamestnávateľom na vzdelávanie zamestnancov. Praktické príklady.