Stravovanie zamestnancov - Hrtánek, Ladislav
Právna úprava poskytovania stravovania zamestnancom. Nárok zamestnanca na poskytnutie stravovania. Poskytnutie finančného príspevku zamestnancovi na stravovanie. Výkon domáckej práce alebo telepráce. Úprava podmienok stravovania zamestnancov v kolektívnej zmluve.