<The> Part of Enterprise in a Development of Social Innovation Activity - Shpak, Nestor
Sociálny rozmer inovačnej aktivity je v súčasnosti novou výzvou a tiež aj silnou platformou pre úspešný rozvoj podnikania. Vo viacerých krajinách sa činnosť sociálnej inovácie stáva súčasťou bežného podnikania a to aj s očakávaným ziskom. Cieľom príspevku je vyplniť medzeru vo výskume rozvoja aktivít sociálnej inovácie z pohľadu podnikateľskej činnosti.