E-commerce hýbe realitným trhom - Oravec, Jozef
Slovensko medzi 5 top trhmi strednej a východnej Európy podľa indexu logistickej výkonnosti (podľa Svetovej banky v r. 2016). Štyri trendy, ktoré hýbu logistikou. Rast elektronického obchodovania. Rast regionálnych distribučných centier a centier pre vrátený tovar. Budovy v mestských lokalitách podporujúce distribúciu na ich území. Bližšie k zákazníkovi či dodávateľovi. Dodávateľské reťazce bližšie k spotrebiteľom.